Doelgerichte intensieve trainingen

Begeleiding door onze Persoonlijke Trainers

Multidisciplinaire samenwerkingen met fysiotherapeuten,
Voedingsconsulenten, Coaches, Psycho sociaal therapeut

Binnen en buiten training in een unieke bosrijke omgeving

Yin Yoga in een unieke omgeving

Aanbod

Tarieven

Maak gratis kennis met Persoonlijke Training de Postbaan Wanssum. Bent u benieuwd of wij bij u passen? Stuur een mail naar info@gezondheidspleindepostbaan.nl. Wij maken graag een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

€50,- per uur

Afhankelijk van de doelstellingen maakt u samen met de trainer een plan met de daarbij horende termijn. Zo weet u te allen tijden wat het u gaat kosten.

€25,- per uur p.p.

Gelijktijdig trainen met een partner/vriend/vriendin/collega

2x per week training van 1 uur
€55,- per maand
1x per week training van 1 uur
€40,- per maand

1x per week yoga
€37,- per maand
2x per week yoga
€60,- per maand

5 lessen voor €35 per blok
Na ieder blok kun je aangeven door te gaan of een pauze in te lassen.

€15,- per les,
bij voldoende deelname is er maandelijks tenminste 1 les.

Openingstijden

Voor Persoonlijke Trainingen en Duo Trainingen werken we uitsluitend op afspraak.

Voor Small Group Trainingen werken we met vaste, vooraf besproken trainingstijden.

Dit kan op twee manieren:
Yin Yoga
Combinatieles Yang-Yin Yoga
  • Woensdagavond 19:30 - 20:45

Personal Trainers

Juriën Beterams

Mijn naam is Juriën Beterams en ben geboren op 16-07-82. Na afronding van zowel de Cios- en Fontys Sportmanagement opleiding heb ik vele jaren in diverse sportcentra gewerkt. Op 5 november 2011 is Just Be Fit, mijn gezondheidsstudio in Meerlo geopend. We zijn inmiddels 7 jaren verder en het is tijd voor een volgende stap! Per November 2018 start ik een 2e vestiging in Wanssum, waar we ons meer gaan richten op de persoonlijke begeleiding.

Als persoonlijke trainer help ik u om op een verantwoorde en uitdagende manier uw doel te behalen. Of het doel nu afslanken, figuurtraining, sportspecifieke training of kracht opbouw is, samen werken we stapsgewijs naar uw doel toe. Maar wat nog belangrijker is, ik probeer u te helpen de gestelde doelen te behouden!

Met een positieve en persoonlijke benadering zorg ik ervoor dat u gemotiveerd blijft om het beste eruit te halen. Ik ben een voorstander van functionele training, bewegingen die u in het dagelijks leven ook vaak tegenkomt om zo op een correcte manier uw eigen lichaam te leren gebruiken.

Nancy Hendrikx

Ik ben Nancy Hendrikx, 45 jaar, getrouwd met Hans en samen hebben wij 3 kinderen; Jarno van 16, Sjuul van 15 en Danique van 14 jaar. Ik woon samen met mijn gezin in Horst.

Ik ben bootcamptrainer, fitnesstrainer, sport en beweegdocent senioren, medisch fitness trainer en personal trainer en ben het afgelopen jaar gestart met de opleiding sportmassage en EHBSO waar ik weer allerlei nieuwe handvaten heb meegekregen. Hiermee hoop ik voldoende in mijn rugzak te hebben om samen met jullie uitdagingen aan de slag te gaan.

Sporten is een belangrijk deel in mijn leven geworden; na mijn zoveelste strijd met mijn gewicht heb ik het roer helemaal omgegooid. Nu voor eens en altijd!! Ik ben aan de slag gegaan met sporten en gezond eten en zo mijn balans gevonden.

Hier is ook mijn nieuwsgierigheid naar het hoe en wat ontstaan. Dit wil ik ook anderen laten ervaren. Zo gaaf!!! Je grenzen verleggen en je doelstellingen bereiken, er helemaal voor gaan! Zo ben ik dus allerlei opleidingen gaan volgen. De stap om mijn toenmalige baan als medewerkster BSO om te ruilen voor een baan in de sportwereld kwam in 2013. Na een leerzame periode heb ik besloten om in juni 2016 “Natuurlijk Nancy “ op te richten en dus voor mezelf te gaan beginnen. Mijn passie overdragen aan andere mensen, mensen laten ervaren dat bewegen leuk kan zijn, samen werken aan een gezonde leefstijl, hoe gaaf is dat!!

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin. Zij zijn mijn kostbaarste bezit! Ga ik kijken naar mijn volleyballende dochters of mijn voetballende zoon. Vind ik het heerlijk om te wandelen met mijn honden. Ga ik graag een stukje hardlopen (en bedenk ik graag onderweg wat voor leuke oefeningen je allemaal in de bossen kunt doen… ) of skaten. Dit buitensporten geeft mij zoveel nieuwe energie; heerlijk door weer en wind en je hoofd leeg maken.

Ik zie jullie graag zodat we samen aan jouw doelstelling(en) kunnen werken!

“People rarely succeed unless they have fun in what they are doing.”